Stensättning i Östersund

Stensättning på tomten är både praktiskt, användbart och gör trädgården vackrare. Vid all stensättning är ett väl genomfört underarbete mycket viktigt. Det gäller också att välja rätt plattor, sten eller kant för att få rätt hållbarhet och inte minst estetiskt intryck. Vi på Kruger Bygg & Mark har lång och bred erfarenhet av stensättning och hjälper dig gärna att både planera och genomföra ditt projekt, alltifrån estetiska val av produkter till praktiska råd om underarbete och utförande.

Marksten och trädgård

Vi erbjuder tjänster inom marksten såsom gångar, uteplatser eller en vacker japansk trädgård med grus och sten blandat. Hos oss hittar du hjälp med val av markduk, underlag i form av sand och grus, prydnadsgrus och plattor, transport, läggning och fogning samt även skötselråd när ditt projekt är klart.

Utformning av mark och uppfart

Önskar du en slitstark och samtidigt välkomnande garageuppfart så är vi med i hela processen och hjälper dig att välja produkter och tjänster som passar till hemmets och trädgårdens övriga stil samt dina personliga önskemål. Med ett noggrant underarbete kommer uppfarten att hålla många år, utan ogräsväxt eller plattor som börjar luta.

Andra tjänster vi hjälper till med på tomten är stabila murar och stödmurar som kan skydda mot gatan, fyllas med vackra planteringar eller lyfta upp och jämna ut tomten för att möjliggöra krocket, fotboll och sommarlek utan en sluttande gräsmatta.

stensättning

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:


Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.

Här kan du läsa mer om stensättning i Åre.