Fönsterbyten i Östersund med omnejd

Vi på Kruger Bygg har lång erfarenhet av alla typer av fönsterbyten. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din bostad eller fastighet. Med bra fönster kan du sänka dina uppvärmningskostnader samt öka värdet på fastigheten. Det är dock viktigt att arbetet blir rätt från start. Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att du blir mycket nöjd med slutresultatet.

Fördelar med fönsterbyte

Det finns många fördelar med att byta fönster. Framför allt är det en energieffektiv åtgärd som kan sänka dina energikostnader kraftigt. Nya fönster släpper inte ut värmen vilket bidrar till en behagligare inomhustemperatur och lägre uppvärmningskostnader. Andra fördelar är att fastighetens utseende förbättras och värdet på fastigheten höjs. Med andra ord kan ett fönsterbyte ses som en viktig investering.

Hur går ett fönsterbyte till

Ett fönsterbyte kan genomföras på bostadsfastigheter såväl som kontorsbyggnader. När det handlar om byten av fönster är det viktigt att det blir rätt från början. Därför börjar vi med ett möte där vi går igenom era behov. Vi på Kruger Bygg ser till att förvandla era önskemål till verklighet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med PVC-fönster, aluminiumfönster och många andra alternativ.  Vi genomför fönsterbyte i hela Östersund med omnejd. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Byte av fönster

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:


Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.