Din takläggare i Östersund

Hög kompetens är grundläggande för att lägga tak. Våra välutbildade hantverkare har en gedigen erfarenhet med takläggning. Vi garanterar ett resultat som är snyggt och som framförallt kommer att kunna skydda din fastighet i genom flera decennier.

Byt taket i tid

Att vänta för länge med att byta ut taket kan leda till allvarliga skador på fastigheten. Det är ett stort misstag att inte agera i tid, som man kan få betala dyrt för. Takpannornas ytskikt slits med tiden av väder och vind: regn, snö och UV-strålar gör att fukt kan tränga igenom och orsaka mögel, frostbrytning eller läckor. När takets tätskikt skadas riskerar man en ohälsosam inomhusmiljö och omfattande skador på fastigheten.

Kvalitet och service

Vi är flexibla och kunniga. Vi arbetar med många olika material som håller hög kvalitet och är anpassade till de utmaningar som det nordiska klimatet utsätter taket för. Tack vare ett nära samarbete med leverantörerna kan vi erbjuda de bästa materialen till förmånliga priser.

Vi är experter på tak

På Kruger Bygg & Mark har vi hantverkare med erfarenhet och känsla för både kvalitet och säkerhet. Vi är lyhörda för kundens behov och önskemål. Tillsammans hittar vi den lösning som passar bäst till din fastighet. Kontakta oss när du ska byta tak! Med ett högkvalitativt arbete får din fastighet det skydd den behöver.

Halvfärdigt tak håller på att läggas i Östersund

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:


Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.