Badrumsrenovering Östersund

Badrummet är ett av de rum där vi har högst krav. Det ska se fräscht ut, det ska vara enkelt att rengöra och städa, det ska vara trivsamt att vara där inne och dessutom så ska det vara snyggt. Det är med detta i bakhuvudet som privatpersoner från Östersund, Åre, ja, hela Jämtland kontaktar oss för att få det bra utfört.

Det är många som har kvar sina badrum som de ser ut som de flyttade in. Badrum som inte genomgått någon större förändring sedan 70-, 80- eller 90-talet är inte ovanligt. Nya handdukar piffar upp, men det förändrar ingenting i grunden.

Kakel och klinker ger rätt känsla

På Kruger Bygg & Mark så prioriterar vi kvalitet. Därför är det bara kakel och klinker som gäller för oss, vi arbetar inte alls med våtrumsmatta. Dels så är det slitstarka material, de kommer att hålla länge. Men det är även snyggt och lätt att hålla rent och fräscht. Vi är kunniga inom området och har flera års erfarenhet av att renovera badrum.

När man kaklar badrum så finns det många saker och detaljer som man behöver ha kontroll över. Dels så ska det se bra ut. Raka fogar som är noggrant placerade, kakel och klinker som ger ett bra helhetsintryck, inga nödlösningar som lätt kan vara lockande när man håller på. Dessutom ska man skydda mot fukt. Badrummet är ju en plats där vatten stänks och luften ofta är fuktig. Genom att montera godkända tätskikt så är vi säkra på att fukten stannar på rätt sida.

För att få ett badrum man är nöjd med i många år så är vi ett bra val. Man ska inte känna att badrummet inte är det man egentligen vill ha eller att det inte är särskilt fräscht, trots att man skrubbade bara för några timmar sen. Låt oss renovera ditt badrum och känn skillnaden.

Kamininstallationer Östersund

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:

Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.

Här kan du läsa mer om badrumsrenovering i Åre.