Badrumsrenovering Åre

Badrummet är ett av de rum där vi har det största behovet av hög standard. Det ska se fräscht ut, vara lätt att städa och reda ut, vara bekvämt att vistas i och naturligtvis ska det se bra ut. Detta har vi i åtanke när privatpersoner från Östersund, Åre – ja, faktiskt hela Jämtland – kontaktar oss för att få det bra gjort.

Många människor har fortfarande sina badrum som de hade när de flyttade in – oförändrat sedan 70-, 80- eller till och med 90-talet. Nya handdukar kanske piffar upp det hela lite, men det förändrar inte något i grunden.

Klinker och kakel med den rätta känslan

På Kruger Bygg & Mark prioriterar vi kvalitet. Därför är endast kakel och klinker tillräckligt bra för oss; vi arbetar inte alls med vinylgolv. Dels för att det är hållbara material som håller länge, men också för att de ser bra ut och är lätta att hålla rena och fräscha. Vi är kunniga i ämnet och har flera års erfarenhet av att renovera badrum.

När man kaklar ett badrum finns det många saker att ta hänsyn till och detaljer att vara uppmärksam på. Sättningen av plattorna ska se bra ut – raka fogar som är noggrant placerade, kakel och klinker som ger ett bra helhetsintryck, inga hastiga eller improviserade lösningar som lätt kan se dåliga ut. Dessutom måste du skydda mot fukt. Badrummet är en plats där vatten ofta sprutas runt och luften ofta är fuktig. Genom att installera godkända fuktspärrar ser vi till att fukten håller sig på rätt sida.

För att få ett badrum som du är nöjd med i många år framöver är vi ett bra val. Du ska inte känna att badrummet inte är det du verkligen vill ha eller att det inte ser särskilt fräscht ut, trots att du precis skrubbat det för några timmar sedan. Låt oss renovera ditt badrum så kommer du att se skillnaden.

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Åre är en stad som ligger i den centrala delen av Sverige. Den har en befolkning på cirka 3 000 personer. Staden ligger i Jämtlands län och är säte för Åre kommun.

Åre är ett populärt turistmål, särskilt för vintersport. Här finns Åre Ski Resort, som är en av Sveriges största skidorter. Orten har totalt 33 skidliftar och 97 skidspår.

Åre är också ett populärt resmål för mountainbikeåkning. Det finns flera mountainbike-leder i området.

Staden Åre ligger mitt i Åredalen. Dalen är omgiven av berg, till exempel Åreskutan.

Klimatet i Åre är relativt milt. Medeltemperaturen i januari är -5 grader Celsius.

Åre har förbindelser med resten av Sverige genom flygplatsen Åre-Ostersund. Flygplatsen ligger cirka 30 kilometer från stadens centrum.