Kamininstallationer Östersund

En kamin höjer stämningen i de flesta rum. Ett tag var det ovanligt att man installerade nya kaminer, fanns det en gammal så var man nöjd, annars fick det vara. Men tiderna förändrades och längtan efter att värma sig framför kaminen blev större.

En braskamin har flera funktioner. Dels så är det en detalj som skapar trevnad och gör att en mysig atmosfär sprider sig i rummet. Den fungerar även för att värma kalla fötter och fingrar på vintern och som en naturlig samlingspunkt i hemmet. Men dess ursprungliga funktion, som fortfarande är aktuell, är som värmekälla.

När elpriserna rusar så är det många som funderar över alternativa sätt att ha det varmt och gott under de kalla månaderna. Rätt placerad så är kaminen en bra investering.

Braskamin i huset eller stugan

En kamin eller en eldstad installeras idag både i bostadshus, exempelvis villor inne i Östersund, eller i stugor på platser som Åre. Kaminmontage innebär att man dels hittar en bra plats för kaminen i rummet, men även att man tar upp hål där rören som leder bort röken ska gå. Dessutom r det viktigt att tänka på brandsäkerheten.

För att få det ordentligt gjort och kunna tänka på annat än risken att något inte gjorts på rätt sätt så är det viktigt att få den fackmässigt installerad. Kruger Bygg & Mark har mer än 10 års erfarenhet av denna typen av arbeten från hela Jämtlands Län. En kamininstallatör kommer till villan eller stugan och utför hela arbetet.

Kaminstallationer är blir bäst när någon med kunskap om de olika detaljerna gör det. Rätt installerad kan ni njuta av er kamin i många år framöver. Den ersätter i många fall TVn som den naturliga mittpunkten i rummet och det är där man sätter sig för att slappna av eller umgås med vänner.

Kamininstallationer Östersund

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:

Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.

Här kan du läsa mer om att sätta in kaminer i Åre