KAMININSTALLATIONER ÅRE

En öppen spis förhöjer stämningen i de flesta rum. Under en tid var det ovanligt att installera nya eldstäder – om det fanns en gammal spis var man nöjd. Men tiderna förändrades och önskan om värme från en öppen spis växte.

En braskamin har flera funktioner. För det första är det en detalj som skapar komfort och sprider en mysig atmosfär i hela rummet. Den fungerar också som en värmare för att värma kalla fötter och fingrar på vintern och som en naturlig samlingsplats i hemmet. Men dess ursprungliga funktion, som fortfarande är relevant, är som värmekälla.

När elpriserna stiger letar många människor efter alternativa sätt att hålla sig varma under de kalla månaderna. En rätt placerad braskamin är en bra investering.

Braskaminer och eldstäder i hus eller stuga

Numera installerar både husägare och stugägare braskaminer, antingen i sina hus, till exempel villor i Östersund, eller i sina stugor, till exempel i Åre. Installationen av braskaminer kräver att man hittar en bra plats för den i rummet, samt att man borrar hål där rökrören ska gå. Det är också viktigt att tänka på säkerheten.

För att se till att allting görs på rätt sätt och att du inte behöver oroa dig för att något ska gå fel är det viktigt att låta en yrkesman installera den. Kruger Bygg & Mark har mer än 10 års erfarenhet av den här typen av arbete i hela Jämtlands Län. En eldstadsinstallatör kommer till ditt hem eller din stuga och utför hela arbetet.

Installation av eldstäder bör göras av någon som vet vad de gör – någon som vi på Kruger Bygg & Mark med mer än 10 års erfarenhet av att installera eldstäder i hela Jämtlands Län. Med vår hjälp kan du njuta av din eldstad i många år framöver. Den kan ofta fungera som en ersättning för TV:n som den naturliga samlingsplatsen i rummet – något vi ofta ser här på Kruger Bygg & Mark.

Kamininstallationer Östersund

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Åre är en stad som ligger i den centrala delen av Sverige. Den har en befolkning på cirka 3 000 personer. Staden ligger i Jämtlands län och är säte för Åre kommun.

Åre är ett populärt turistmål, särskilt för vintersport. Här finns Åre Ski Resort, som är en av Sveriges största skidorter. Orten har totalt 33 skidliftar och 97 skidspår.

Åre är också ett populärt resmål för mountainbikeåkning. Det finns flera mountainbike-leder i området.

Staden Åre ligger mitt i Åredalen. Dalen är omgiven av berg, till exempel Åreskutan.

Klimatet i Åre är relativt milt. Medeltemperaturen i januari är -5 grader Celsius.

Åre har förbindelser med resten av Sverige genom flygplatsen Åre-Ostersund. Flygplatsen ligger cirka 30 kilometer från stadens centrum.