Våra tjänster

Nybyggnation

När du anlitar oss för din nybyggnation tar vi huvudansvaret för både projektering och utförande, så att du ska känna dig trygg att vi färdigställer projektet med kvalité i minsta detalj. Vi finns där för dig genom hela resan från första kontakt till slutbesiktning. Vårt mål är att genom högklassiga produkter och engagerad personal erbjuda nybyggnationer av högsta kvalitet. Med era önskemål och våran kunskap uppfyller vi era drömmar.

Markarbeten

Vill du ha en snygg och stabil uteplats, uppfart eller trapp till husets entré? Vi på Kruger Bygg & Mark har väldigt skickliga stensättare, redo att hjälpa dig oavsett ytans storlek eller önskat material. Tack vare lång tid i branschen har vi också gott om tips vi gärna delar med oss av för att göra din stensättning till det allra bästa. Med engagemang och kunskap tar vi oss an allt från större stenarbeten i centrum till förbättringar av sten och grusläggning runt hus. Alla tomter och platser förtjänar ett bra markarbete.

Takbyte

Ingen vill byta tak på sitt hus i onödan, men det riskerar att bli en dyr historia om man inte gör det i tid. Att skydda huset från väder och vind i vårt tuffa nordiska klimat med kraftigt regn, mycket snö och tidvis storm kräver ett kompetent utfört arbete. Vi på Kruger Bygg & Mark är flexibla och anpassar alla våra lösningar efter kundens behov och tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för både dig, ditt tak och din budget.

Renovering & ombyggnation

Vi förstår vikten av att välja rätt hantverkare som både är erfaren och någon du kan lita på. Vi kan hjälpa dig med allt inom renovering och fasadbyte och vi har kompetensen för att kunna slutföra ditt projekt med högsta kvalitet och till det bästa priset. Väljer ni Kruger Bygg som samarbetspartner för erat renoveringsprojekt så kan ni lita på att vi levererar kvalitet och genomför projektet på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt, alltid med kunden i fokus.