Bygga hus i Östersund – anlita professionell hjälp

Har du en vision om hur ditt drömhus ser ut? Går du i byggtankar, men vet inte i vilken ände du ska börja? Kontakta oss på Kruger Bygg & Mark! Vi hjälper dig med allt från planering till slutbesiktning, och finns där för dig under hela byggprocessen.

Stora projekt ställer högre krav

Att bygga ett hus från grunden är ett stort och tidskrävande projekt som innehåller många olika moment. Det är mycket som ska stämma under vägen, och kraven på hantverkarna är höga. Genom att anlita professionell hjälp redan från början kan arbetet effektiviseras och tidsåtgången reduceras. Hos oss på Kruger Bygg & Mark får du hjälp av kunnig och erfaren personal som utför arbetet snabbt och effektivt utan att tappa kvalitet.

Koll på branschregler

Att bygga hus innebär också att det finns branschregler och standarder som bör följas. Vi på Kruger Bygg & Mark håller oss ständigt uppdaterade kring vad som gäller och utför arbetet efter de regler som finns. För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av byggfirma. Därför använder vi erfaren personal med gedigen kunskap och kompetens. Vårt mål är att du som kund ska känna dig 100 % nöjd med såväl genomförande som slutresultat.

Nyproduktion av villa - snickaren har slutfört sitt byggprojekt

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Fler tjänster:

Vi utgår från Frösön i Östersund och utför uppdrag i alla distrikt i Östersund kommun. Vi kan även på förfrågan utföra uppdrag i angränsande kommuner & inom Jämtland, inom rimligt avstånd såklart.

Här kan du läsa mer om att bygga hus i Åre