Bygga hus i Åre – anlita professionell hjälp

Har du en vision för ditt drömhem? Funderar du på att bygga, men vet inte var du ska börja? Kontakta oss på Kruger Bygg & Mark! Vi kan hjälpa dig med allt från planering till slutbesiktning, och vi finns där för dig genom hela byggprocessen.

Stora projekt kommer med högre förväntningar och krav på kvalité

Att bygga ett hus från grunden är ett stort och tidskrävande projekt som omfattar många olika steg. Det är mycket som måste vara perfekt på vägen och kraven på arbetarna är höga. Genom att anlita professionell hjälp från början kan arbetet effektiviseras och tiden förkortas. Hos Kruger Bygg & Mark får du arbeta med erfaren och kunnig personal som utför jobbet snabbt och effektivt utan att förlora i kvalitet.

Håller oss ajour med branschreglerna

Att bygga ett hus innebär också att följa branschens regler och standarder. På Kruger Bygg & Mark håller vi oss uppdaterade om vad som krävs och utför arbetet enligt de regler som gäller. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker i ditt val av byggföretag. Därför använder vi erfaren personal med omfattande kunskaper och färdigheter. Vårt mål är att du ska vara 100 % nöjd med både processen och slutresultatet.

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Åre är en stad som ligger i den centrala delen av Sverige. Den har en befolkning på cirka 3 000 personer. Staden ligger i Jämtlands län och är säte för Åre kommun.

Åre är ett populärt turistmål, särskilt för vintersport. Här finns Åre Ski Resort, som är en av Sveriges största skidorter. Orten har totalt 33 skidliftar och 97 skidspår.

Åre är också ett populärt resmål för mountainbikeåkning. Det finns flera mountainbike-leder i området.

Staden Åre ligger mitt i Åredalen. Dalen är omgiven av berg, till exempel Åreskutan.

Klimatet i Åre är relativt milt. Medeltemperaturen i januari är -5 grader Celsius.

Åre har förbindelser med resten av Sverige genom flygplatsen Åre-Ostersund. Flygplatsen ligger cirka 30 kilometer från stadens centrum.