Stensättning i Åre

Att placera stenar på marken runtom din fastighet är både praktiskt och användbart och gör din trädgård vackrare. När du placerar stenar är det viktigt att först göra ett grundligt markarbete. Det är också viktigt att välja rätt plattor, stenar eller kant för att få rätt hållbarhet och göra utrymmet estetiskt tilltalande. Kruger Bygg & Mark har stor erfarenhet av stenplacering och kan hjälpa dig att planera och genomföra ditt projekt – från estetiska val av produkter till praktiska råd om markarbete och utförande.

Marksten och trädgård i Åre

På Kruger Bygg & Mark erbjuder vi tjänster inom marksten i Åre, till exempel gångvägar, uteplatser eller en vacker japansk trädgård med grus och sten blandade tillsammans. Här får du hjälp med val av markduk, underlag i form av sand och grus, dekorativt grus och plattor, transport, läggning och fogning samt underhållsrådgivning när projektet är klart.

Utformning av mark och uppfart

Vill du ha en robust men välkomnande uppfart? Vi är delaktiga i hela processen och hjälper dig att välja produkter som passar in både i stilen på ditt hus och din trädgård och dina personliga preferenser. Med ett omsorgsfullt markarbete kommer infarten att hålla i många år utan att det växer ogräs eller att plattorna börjar luta.

Vi kan också hjälpa dig med andra tjänster som rör din fastighet, till exempel robusta murar och stödmurar som kan skydda ditt hem från gatan, fyllas med vackra växter eller till och med jämna ut din fastighet för att möjliggöra aktiviteter som krocket eller fotboll på en sluttande gräsmatta.

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Åre är en stad som ligger i den centrala delen av Sverige. Den har en befolkning på cirka 3 000 personer. Staden ligger i Jämtlands län och är säte för Åre kommun.

Åre är ett populärt turistmål, särskilt för vintersport. Här finns Åre Ski Resort, som är en av Sveriges största skidorter. Orten har totalt 33 skidliftar och 97 skidspår.

Åre är också ett populärt resmål för mountainbikeåkning. Det finns flera mountainbike-leder i området.

Staden Åre ligger mitt i Åredalen. Dalen är omgiven av berg, till exempel Åreskutan.

Klimatet i Åre är relativt milt. Medeltemperaturen i januari är -5 grader Celsius.

Åre har förbindelser med resten av Sverige genom flygplatsen Åre-Ostersund. Flygplatsen ligger cirka 30 kilometer från stadens centrum.