Fasadbyte / fasadrenovering i Åre med omnejd

En byggnads utsida är mer än bara en ett intryck för den förbipasserande – den skyddar också byggnaden från hårda väderförhållanden som snö, regn och vind, samtidigt som den håller inomhustemperaturen reglerad. På Kruger Bygg har vi stor erfarenhet av både mindre fasadreparationer och fullskaliga fasadbyten. Vi guidar dig genom hela processen, från idé till genomförande, och hjälper dig att välja fasad- och isoleringsmaterial som passar dina behov. Vi ser till att du känner dig trygg och säker genom hela processen och är nöjd med slutresultatet av din nya fasad.

Fördelar med fasadbyte

Det finns många fördelar med att utföra en fasadrenovering – oavsett om det handlar om att reparera små skador eller göra ett fullskaligt utbyte. En väl genomförd renovering av fasaden ger ditt hem ett uppfriskande nytt utseende, men den kan också göra ditt hem mer energieffektivt. Med en bra fasad (helst med tilläggsisolering) kan du hålla mer värme inne i hemmet. En fasadrenovering är en stor investering, både ekonomiskt och miljömässigt sett. Men om den görs på rätt sätt kan den också bidra till att minska risken för rötskador eller mögeltillväxt på byggnadens stomme – vilket kan bli ett kostsamt problem.

Så går ett fasadbyte till

När husets fasad börjar visa ålder, blir torr eller sprucken är det dags för en renovering. På vårt företag är vi specialiserade på fasadrenoveringar och utför arbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Östersund. Vi inspekterar, slipar, putsar och målar fasaden så att den motsvarar dina specifika önskemål. Kontakta oss redan idag för att få veta mer!

Om du funderar på att utföra en fasadrenovering på ditt hus, se till att kontakta oss. Vi är experter på detta område och diskuterar gärna processen med dig mer ingående.

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st

Åre är en stad som ligger i den centrala delen av Sverige. Den har en befolkning på cirka 3 000 personer. Staden ligger i Jämtlands län och är säte för Åre kommun.

Åre är ett populärt turistmål, särskilt för vintersport. Här finns Åre Ski Resort, som är en av Sveriges största skidorter. Orten har totalt 33 skidliftar och 97 skidspår.

Åre är också ett populärt resmål för mountainbikeåkning. Det finns flera mountainbike-leder i området.

Staden Åre ligger mitt i Åredalen. Dalen är omgiven av berg, till exempel Åreskutan.

Klimatet i Åre är relativt milt. Medeltemperaturen i januari är -5 grader Celsius.

Åre har förbindelser med resten av Sverige genom flygplatsen Åre-Ostersund. Flygplatsen ligger cirka 30 kilometer från stadens centrum.