Fasadbyte/renovering i Östersund med omnejd

Fasaden är mer än en vacker utsida. Den skyddar huset mot snö, regn, vind och värme. Vi på Kruger Bygg har lång och gedigen erfarenhet av mindre fasadrenoveringar såväl som större fasadbyten. Vi vägleder er från idé till genomförande och hjälper er att hitta fasad- och isoleringsmaterial som passar era behov. Vi ser till att ni känner er trygga genom hela processen och blir nöjda med husets nya fasad.

Fördelar med fasadbyte

Det finns många fördelar med att renovera fasaden. Oavsett om det handlar om att laga mindre skador eller ett helt fasadbyte så kommer det att ge huset en uppfräschning. En fasadrenovering kan genomföras av estetiska skäl, men även för att göra huset mer energieffektivt. Med en bra fasad, gärna med tilläggsisolering, är det möjligt att behålla mer värme i huset. En fasadrenovering är en stor investering både för ekonomi och miljö. En välskött fasad minskar även risken för rötskador och mögelangrepp på husstommen vilket kan bli ett stort och dyrt problem.

Så går ett fasadbyte till

Det är hög tid att renovera husets fasad när den börjar flagna, torka ut eller när det uppstår sprickor. Vi är specialister på fasadbyten och utför arbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Östersund. Vi inspekterar, slipar, putsar och målar fasaden så att slutresultatet stämmer överens med era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

renovering av träfasad
två byggarbetare renoverad fasaden på en fastighet

Så tycker våra kunder:

Ommålning
Marksten, gräv och stödmur
Fasadrenovering, fönster, tak mm.
Byta fönster i radhus ca 11 st